Contact

Kapellendries 54

9230 Wetteren 

Tel: +32493712969​

info@outsourceboutique.com

  • Instagram
  • Black Facebook Icon

Waar staan wij voor ? 

Zelf doen of uitbesteden, dat is de vraag. Outsourcing is opmars. Dit is dan ook het ideale middel om meer flexibiliteit binnen uw bedrijfsstructuur te bekomen.  Dankzij deze flexibiliteit is er vervolgens meer tijd die u kan focussen in uw onderneming of in uw familie. 

Nu willen wij graag 2 probleemgebieden aanspreken. Een eerste probleem is de bestaande bedrijfsstructuren van een onderneming. Vele van hen, hebben de nodige mensen of vaardigheden niet om tijdelijke projecten te voltooien voor een bepaalde einddatum. Door simpele, dagdagelijkse of uitzonderlijke taken uit te geven aan een andere bedrijf, kan het personeel en / of de zaakvoerder meer focussen op de kernactiviteiten van de onderneming. Zo werkt de onderneming meer kostenefficiënt en zal meer winst genereren. 

Het tweede gebied is de tekort aan beroepsgerichte ervaring bij studenten. Werkervaring is één van de meest gevraagde eigenschappen bij sollicitaties. Nu werken studenten vaak in horeca zaken of andere ondernemingen maar wordt niet volledig aanzien als de vereiste werkervaring. Nu willen wij hier verandering in brengen. Wij willen graag studenten met opdrachten koppelen die verbonden zijn met hun studies. Zo krijgen zij ervaring en een prestatiesheet die ze kunnen meenemen naar toekomstige sollicitaties en bedrijven krijgen een persoon die gepassioneerd en misschien kan doorgroeien in het bedrijf na de studies.